E-learning    /azonnali tanfolyamkezdés minden kategóriában/

 

Az e-learning olyan távoktatási forma, mely tartalmazza kategóriánként a teljes tananyagot modulok formában és tesztek közbeiktatásával ellenőrzi az adott anyagrész elsajátítását. A tananyag tartalmazza a közlekedési ismereteket, vezetéselméletet és a műszaki ismereteket, képek és videók segítségével szemléletessé teszi a tanulást.

Azok számára, akik időbeosztásukkal a tantermi képzéseken személyes részvétellel egyáltalán nem vagy csak kevés alkalommal tudnának részt venni mindenképp egy jó megoldás. Bárhol bármikor tanulhat (külföldön is) nincs időhöz kötve egyénre szabott haladási ütemben kényelmes időbeosztással.

Jelentkezés személyesen az ügyfélszolgálati irodában történik minden kategóriában a jelentkezési lap kitöltésével, orvosi alkalmassági igazolás leadásával és a tanfolyamdíj befizetésével. A személyes adatokat regisztráljuk a képzési rendszerbe és a megadott e-mail címen biztosítjuk a tananyaghoz való hozzáférést, és megkezdheti a tanulást.

A tananyag befejezésekor a program kiállít egy képzési igazolást mely biztosítja a vizsgára jelentkezés feltételét. A képzési igazolás kiállítását követően kérhető az elméleti vizsgára való jelentkezés, aminek az igazolás kiállításától számítva kilenc hónapon belől meg kell történnie. Ellenkezőesetben a tanfolyamot a tananyag elsajátítását meg kell ismételni.

Share This